2014-11-25 @ 01:15:00 / Allmänt

Vår

Att jag har min vår helt och hållet oplanerad är inte alls så kul som det  kanske verkar. Jag vill inte bara gå hemma i vår utan jobb och göra ingenting... Men vad har jag för olika alternativ då? 
 
1. Börja plugga. Jag har sökt in till Juristprogrammet i både Lund, Uppsala och Stockholm i vår. Dock tror jag inte att jag kommer in då intagningspoängen är löjligt höga. Har även sökt en kurs i mänskliga rättigheter i Lund. I ett halvår då.
2. Börja jobba. Jag har redan sökt redan cirka fem jobb i Helsingborg och håller tummarna att jag får något av de. Jag har även sökt jobb hos ving, på något av deras hotell utomlands. 

3. Paris igen? Jag funderar även på att flytta tillbaka till Paris efter jul. Antingen ta en fortsättningskurs på Sorbonne eller kanske söka jobb här? Det beror mycket på hur det går hemma med olika saker... och människor för den delen. 

4. Au pair. Men vart? London, Paris, Usa? Jadu... Jag har ingen aning. 
 
5. Resa? Jag vill ju se så mycket mer av världen och att resa är verkligen min passion i livet. Söka jobb och sen spara massa pengar för att sedan resa låter även som en grym plan. En surfresa låter lockande...
 
"Livet är för kort, och världen är för stor för att du ska stanna på ett och samma ställe hela livet"
 
Åh hjälp mig! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo