2014-12-15 @ 20:31:12 / Allmänt

Årsresume del 1

Januari
2014 började med att jag firade in det nya året med massa festligheter och fina människor hemma hos Mikaela. Vi åt mat som var aldelles rå och inte färdig alls, men supergod efterrätt hade vi iaf. Vi dansade och spelade en himla massa roliga lekar och alla fick varsin lapp med "årets", exempel årets partypingla etc. I januari var jag även frustrerad över att jag hade noll motivation i skolan, då jag började få panik inför framtiden. Jag började träna på riktigt- vilket betydde gymma tre gånger i veckan och träna fotboll två gånger i veckan. Utöver detta jobbade jag tre gånger i vecka, jag hade helt enklet mycket att göra hela tiden. I Helsingborg var det kallt och vi hade åtta minusgrader vilket kom som en chock. Jag spenderade många timmar på tåget fram och tillbaka till Eslöv för körkektioner, vilket verkligen lönade sig några månader senare. Jag hade någonting med en kille i en klass under mig, men detta försvann lika snabbt som det började, och ja, lite deppig var jag för det. I januari lärde jag även känna Hjalmar mer som jag blev bra vän med efter ett tag. Klickade hem en massa kläder från asos.com gjorde jag också! A Great big world släppte låten Say Something och jag blev kär direkt. Det blev snabbt en låt som kom att betyda en hel del för mig. Hade även fullt upp med sommarjobbssökande, balklänningsletande, och en uppgift i entreprenörskapen. 

Januari var en månad som gick i ett. Jag hade aldrig riktigt tid att reflektera över om jag mådde bra eller dåligt. Jag jobbade, pluggade och tränade konstant. Jag var stressad men förövrigt mådde jag nog helt okej. 

 
Februari
Februari månad började med att jag hade en grymt bra studentutgång med Lisa och Lisette. Vi dansade hela natten lång och jag träffade människor som jag inte mött på över 1,5 år! Skolan åkte till Vallåsen och tillsammans med bland annat Elin och Nathalie hade jag en grym dag med massa skidåkning, mat och trillande i backar haha. På tal om Nathalie så hade den tjej fyllt 19 år vilket vi firade med dunder och brak. Vi träffades några tjejer i en lokal där vi åt massa underbar mat och pratade om allt möjligt. Vi hade även alla gjort en film till Nathalie som hon blev väldigt glad över. Jag kände mig skitsnygg i min nya klänning. Utgången samma kväll var grymt bra. Jag kysste dig igen efter ett halvår. Började tycka om dig igen. Du sa alltid så bra saker och gjorde mig så glad. Jag åt massa Yoggi boost med eve och vi hängde på väla för att undvika det kalla vädret. 

Februari var en bra månad! Jag umgicks mycket med alla mina fina vänner och jag var inte lika stressade över livet längre. Vi började ta upp kontakten igen och du gjorde så att jag mådde bra. Jag mådde bra i februari










Mars
Mars är den svåraste månaden för mig att skriva om. För mina känslor och allt som hände denna månaden var så olika och vissa saker gjorde att jag mådde så bra, medan andra krossade mitt hjärta. Men iaf. I början av mars mådde jag toppen och jag föll pladask för dig. Det var så oväntat och det bara hände, och jag älskade det. Jag bloggade desvärre väldigt lite i mars så har svårt att komma ihåg allting. Men att jag var kär, det minns jag. Jag åkte hem till dig första gången och jag hade aldrig mått bättre. Följde med dig hem och vi bara höll om varandra i din soffa. Jag hade många roliga studentutgångar med fina människor och livet var så bra! 

I slutet av mars så sa du som det va "Jag vill inte gå in i något som jag ändå vet kommer ta slut om fem månader" "Förlåt, men jag vill inte mer". FYFAN. Nä jag kan inte skriva om detta, mår för dåligt usch. 

De sista dagara i mars åkte jag till älskade Paris med min franskagrupp på fem. Där tillbringade vi fyra härliga dagar med parkhäng, shopping, god mat och massa annat trevligt. Minns kaoskvällen när jag låg och grät pga dig och Elin (som jag delade rum med) låg och grät för att hon hade tappat sin mobil i toaletten. Fast som tur är kan jag skratta åt det idag, för det är så jäkla komiskt haha! Turade med mina bästisar gjorde jag också. 

Vi avrundar mars-månad med att beskriva den som den bästa och sämsta månaden. Eller nej mest den sämsta. 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo