2014-12-20 @ 15:15:45 / Allmänt

Årsresume - del 2

April
I början av april var jag på fotbollsläger med laget. Där "lekte vi massa olika lekar" och åt god mat. Massa danstävlingar hade vi också haha. Jag hittade även min balklänning i april, som jag blev kär i vid första ögonkastet, som jag beställde! Jag sökte in till universitetet trots att jag visste att jag skulle till Paris. Gick ut med Selma, Hjalmar och Markus gjorde jag också, efter en förfest hos Markus. Bra utgång! Fick dessutom detta även hem min studentklänning denna månaden. 

Vi firade 50 dagar till studentet, men förfest med Campeon på Mandarin och senare utgång! Väldigt bra dag den dära. Andrea kom hem och vi åkte upp till småland för påskfirande hos mormor. Åt så mycket mat tills jag och Andrea låg i matkoma på mormors golv haha. När vi kom hem från småland fick jag leka modell för systra min som ville fota mig. Fina bilder blev det dock! 

Jag hade en grym utgång med Hanna också! Snapade "red cups och boobs är allt som behövs" till eve. Dagen efter var det utgång igen. Denna gången med Hanna och Sys. Träffade Axel som körde mig hem denna kväll. Någon dag senare träffades många från campeon för grillning, kubb- och gitarrspelande och mys i en park i Helsingborg. Valborg avslutade april, med firande i Lund på dagen och kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde på kvällen haha.... April var en bra månad med mycket festande och VÄLDIGT mycket taggande inför studentet. Jag mådde bra till största del i april. 







Maj
I maj kom våren på riktigt till Helsingborg och jag kunde inte varit gladare för det. Maj-månad började med utgång med Amelie och hennes syster och hennes systers kompis. Väldigt bra utgång med massa trevliga människor. Kvällen avslutades dock såhär "Varför ville du ens att jag skulle komma?", "Äh, jag behövde bara någon som kunde sitta bredvid mig så jag inte ser ensam ut". As. Någon dag senare tog jag en drink i staden med Eve, Elin, Mollie, Capucine och Josefin. Drack godaste mojiton. 

Den 8e maj hade jag och Mikaela äntligen vår karaokekväll på steakhouse som vi hade planerat för så himla länge. Blev en lyckad kväll och det kändes så skönt! Didrik gick även på niornas bal, och så fin var han!! Eve och jag hade uppskrivning båda två samtidigt som båda klarade! BÄSTA KÄNSLAN. Några dagar senare var det dags för uppkörning och jag klarade det!!! blev sååå jäkla glad. 21 maj, bra datum. 

Gick ut med Amelia en kväll och träffade massa roliga människor. Dagen efter vaknade vi båda upp i Adolfsberg fett förvirrade hahaha, asså den kvällen. Solade på gröningen med bra människor gjorde jag också i maj, då det hade blivit väldigt varmt i Helsingborg. Syster kom hem och överraskade mig. Gick på balen och hade en av de bästa kvällarna i mitt liv. Kände mig så fin gjorde jag också. 







 
Juni
Spenderade en kväll i Domsten med skolan. Kvällen som började så himla bra slutade med att samma människa som vanligt sårade mig så jävla mycket. Att man ens kan bete sig så. Mår dåligt av bara tanken på den kvällen. Jag och Anton tillbringade många kvällar tillsammans. Så många promenader med djupa samtal jag haft med den killen. Och usch vad jag saknar det, och vad jag saknar honom. 

Den 2a juni mötte Campeon Procivitas för den årliga fotbollsmatchen. Vi förlorade dock men den bästa läktaren, det hade vi!! Älskade Campeon. Samma dag fast på kvällen hade vi lärarmiddag. Så himla bra kväll som slutade med utgång. Dagen efter träffades vi treor från Campeon som inte var alldeles för bakfulla i pålsjö för grillning och kubbspelande. Åt frukost med eve på en bänk gjorde jag också. 

Den tredje juni, asså den kvällen hahaha. Vi börade med förfestande hemma hos Hanna. Det var jag, Elin, Nathalie, Hanna samt några killar från klassen. Vi shotade fruktansvärda shotar och hade grym förfest med ölspel och annat trevligt. Skulle till Harrys senare, men så långt kom inte jag, och inte heller du. Istället kan man ju bada mitt i natten haha. Somnade den kvällen hemma hos dig igen. Missade även skolavslutningen dagen efter haha. 

Den 5 juni tog jag studenten. Bästa dagen. Började med Champagnefrukost hemma hos en kille från klassen. Drack god champagne, skrev i varandras mössor, åt världens godaste frukost och spenderade den sista tiden med denna underbara klass gjorde vi. Senare var det dags för fotografering och sen gick vi till skolan för smörgåstårta och farväl. Kollade även på en film med massa bilder från våra tre år tillsammans. Senare sprang vi ut och minns adrenalinet som fan. SÅ grum känsla. Utgången och festen med släkten denna dag var också sjukt bra. 

Den 7 juni spenderade jag och eve i Göteborg för att se Håkan på Ullevi. Bästa konserten i mitt liv och det kan nog de andra 70 000 också hålla med om! Vi hade även en grym utgång i denna fantastiska stad samma kväll. Dagen efter åt vi världens godaste bruch-buffe. 

Resten av Juni bestod av en himla massa jobb. Förutom jobb så träffade jag eve, linnea, anton, jonathan och Ludvig en kväll. Jag spenderade även en helg i Köpenhamn med Andrea där vi såg One Direction hehe. Midsommar spenderade jag i Grevie med väldigt bra människor, och en kaosigt bra kväll blev det haha! 







 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo