2014-12-16 @ 21:51:00 / Allmänt

2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? HERREGUD JA! Jag tog studenten, gick på balen, tog körkort, flyttade till Paris (!!!), såg Håkan på Ullevi med 70 000 andra, bodde ensam för första gången i mitt liv. 

 

Hur har ditt 2014 varit? 2014 har varit det bästa året i mitt liv än så länge. Jag har gjort så himla mycket nytt under året och lärt känns så himla många olika underbara människor. Vissa ögonblick under året har dock inte varit de bästa. 

 

Blev du kär i år? Ja

 

Vilket datum från 2014 kom er du aldrig glömma? 21 maj, 5 juni, 27 augusti.

 

Vad är din största framgång 2014? Min största framgång under detta året är lätt att jag kom in på Sorbonne och på egen hand flyttade till Paris. Om inte det är något att va stolt över vet jag inte vad. Att jag tog körkort och studenten med bra betyg var också en av detta årets stora framgångar. 

 

Bästa köpet? Min Macbook? Eller alla mina olika resor under detta året. Älskar att lägga pengar på resor. Detta året har jag rest till Paris (mars), Holland, Delft (augusti), Paris (augusti), Bryssel (September), Amsterdam (november).

 

Vad spenderade du mest pengar på? RESOR. Mat och nöje i Paris har jag också lagt en hel del pengar på!

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Som jag sagt så har 2014 varit ett grymt år och så himla mycket olika saker har gjort mig riktigt glad. Men ett riktigt glädjerus var ju självklart studenten.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Habits (Stay High) - Tove Lo

 

Vem har du umgåtts mest med? Hm i början av året Eve, Linnea, Hanna och Lisette. I slutet av året Caroline, Audrey, Martina och Rebecka. 

 

Har du haft ett förhållande under 2014? nej

 

Vart reste du under 2014? Holland två gånger, Paris två gånger, Bryssel en gång. 

 

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Jag har inte saknat så himla mycket under 2014, men inför 2015 skulle jag vilja träna lite mer regelbundet. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag? På dagen hade jag brunch hemma hos mig med massa fina tjejkompisar. På kvällen åt familjen godaste maten på Svanshalls krog och sen jobbade jag natt. Bra 19-årsdag. 

 

Finns det någon som skulle gjort ditt år bättre? Det känns SÅ himla skönt att säga att det inte finns mycket som skulle gjort mitt 2014 bättre. Eller jo, ett icke-brustet hjärta skulle ju inte skadat. 

 

Vem saknade du? I andra halvan av året saknade jag mina vänner och familj.

 

De bästa nya människorna du träffade? Caroline, Martina, Audrey och Rebecka. 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Vad som har hänt 2014 is in the past, kör hårt nu inför 2015!!

 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo